Кадър: БТВТази вечер водещият започна предаването си така: Николаос Цитиридис:Утре е

...
Кадър: БТВТази вечер водещият започна предаването си така: Николаос Цитиридис:Утре е
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис: От утре пак ще рестартираме държавата

Кадър: БТВ

Тази вечер водещият стартира предаването си по този начин:

 Николаос Цитиридис:

Утре е 11 юни. Това значи, че през днешния ден е последният ден без предизборна акция. От на следващия ден отново ще ни заливат с клипове на хора, които споделят: „ Не на глобализма! Не и не! ”

Пак ще рестартираме страната! На всеки 3 месеца я рестартираме, само че тя си е напряко за преинсталиране. От на следващия ден се стартира и с раздаването на брошури на всеки ъгъл, само че вие доста внимавайте. Те могат да се окажат и призовки, тъй като през днешния ден у нас дойде европейският основен прокурор, румънката Лаура Кьовеши.

Казвам ви, тя искаше да пристигна да гостува в шоуто, само че за половин час кое по-напред? Пратих я да върви до различен гологлав, само че с каскет. Други хора нищо не споделиха, само че в случай че сте доста, доста тихи ще може да чуете по какъв начин се къса менускус.

Кьовеши е като изравнителната сметка за парното, ти не я чакаш,но тя идва, когато не я очакваш. Дали ще я посрещнем с самун и сол или с баничка или боза?

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР